CRNO BELI VIKEND NA PALIĆU

Na Palićkom jezeru, 29 – 30. juna 2024. godine, održano je Prvenstvo Srbije u veslanju, u kategoriji juniora, juniorki, kadeta i kadetkinja, gde su mlađi članovi kluba nastavili stopama seniorskih ekipa i sa osvojenih deset zlatnih i četiri srebrne medalje doveli Partizan na korak od odbrane titule i preko tri decenije duge tradicije pobednika državnog prvenstva.

„Čestitamo ženskom delu tima na izuzetnom zalaganju u prethodnom periodu koje je na ovom prvenstvu rezultiralo sa osvojenih čak sedam zlatnih i jednom srebrnom medaljom. Sa još tri zlatne i tri srebrne medalje u muškoj konkurenciji u uzrastu kadeta i juniora, pravimo put ka nekim novim olimpijcima i naslednicima Jovane Arsić, Martina Mačkovića i Nikolaja Pimenova, koje za manje od mesec dana očekuju trke na Olimpijskim igrama u Parizu“, saglasni su u utiscima sa prvenstva, treneri Goran Todorović i Nikola Simović.

U dosadašnjem toku održavanja prvenstva, sa osvojenih 181 bodom ispred drugoplasirane Crvene Zvezde sa 101 i Grafičara sa 76 bodova, čekamo 1. septembar 2024. godine i završnicu Prvenstva Srbije sa trkama pionira.

4 (1)