Jubilarna proslava 60 godina od osvajanja prvog Kupa Šampiona u vaterpolu

U četvrtak, 09. maja, u 18 časova, klub sportista bio je domaćin svečanosti koja je označila šest decenija od veličanstvenog trijumfa Partizana u vaterpolu, osvajanjem prvog Kupa Šampiona. Ovo istorijsko veče okupilo je predstavnike JSD Partizan, kao i istaknute članove Vaterpolo kluba Partizan, kako sadašnje tako i bivše igrače i funkcionere kluba.

Centralni deo ceremonije bio je emotivni trenutak dodele plaketa živim legendama koje su zauvek utkale svoja imena u istoriju ovog sporta. Boris Čukvas, Dragoslav Šiljak, Đorđe Perišić, Nenad Manić i Ozren Bonačić, sa ponosom su primili svoje personalizovane plakete. 

Ova svečanost nije samo podsećanje na istorijski trenutak, već i prilika da se oda poštovanje generaciji koja je svojom posvećenošću, talentom i timskim duhom postavila temelje za buduće uspehe. Ovaj događaj ostaje duboko urezan u srca svih ljubitelja vaterpola i vernih navijača Partizana, kao simbol ne samo sportskog trijumfa, već i neprolazne snage zajedništva i upornosti.

Ova proslava nije samo podsećanje na istorijske podvige, već i inspiracija za nove generacije koje će nositi dres Partizana sa istim ponosom i dostojanstvom kao i njihovi slavni prethodnici.